• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden

Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een bevestiging met een track and trace nummer. Met dit nummer kan je je bestelling volgen en weet je wanneer je bestelling wordt bezorgd.

De pakketten worden bezorgd door PostNL of DHL. Over het algemeen hanteren wij een bezorgtijd van 2 - 4 werkdagen voor artikelen die op werkdagen vóór 17:00 uur zijn besteld. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag.

Voor bezorging in de overige West-Europese landen verschilt de levertijd per land.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland zijn gratis.

Voor België bedragen de verzendkosten €4,95. Bestellingen vanaf €50 worden gratis bezorgd.

Voor de overige West-Europese landen bedragen de verzendkosten €15.

 

Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over je aankoop op www.noordix.nl, dan kan je deze retourneren (binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop) en krijg je het verschuldigde factuurbedrag teruggestort. De bijbehorende verzendkosten zijn echter voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden

  • De artikelen moeten intact zijn, met de originele labels aangehecht, en zitten in de originele verpakken.
  • De artikelen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument tot ze ons magazijn hebben bereikt.
  • Ruilen is helaas niet mogelijk, stuur je artikel retour en plaats een nieuwe bestelling.
  • Retourzendingen die buiten de bedenkperiode van 14 dagen vallen, worden helaas niet in behandeling genomen.

Let op dat de retour aankopen ook via een PostNL of DHL servicepunt moeten worden verzonden. Kijk op https://www.postnl.nl/locatiewijzer voor een PostNL punt bij jou in de buurt - of op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints voor een DHL servicepunt. Bewaar altijd goed je verzendbewijs.

Modelformulier retourneren

Gebruik bij het retourneren ons modelformulier (klik hier voor een pdf-versie van het formulier). Vul het uitgeprinte formulier in met de juiste gegevens en voeg het toe aan je retourzending.

Adresseer je retourzending aan:

Noordix B.V.

Hartenlustlaan 14

2061 HB Bloemendaal

 

Door middel van de track en trace code (deze ontvang je van PostNL of DHL) kan je zelf je retourzending in de gaten houden. Bij ontvangst van je pakket, hebben we 14 dagen de tijd om je retour te verwerken. Je ontvangt direct bericht zodra we je retourzending hebben verwerkt.

 

Vragen?

Heb je nog vragen over het verzenden of retourneren - kijk eens op onze pagina met veelgestelde vragen, wellicht staat het antwoord op je vraag ertussen.

Mocht het echter toch nog niet helemaal duidelijk zijn, of staat je vraag er niet tussen, stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 (0)6 - 237 29 848.